Od sljedeće sezone, organizatori su se složili oko jednog, birat će se najljepši gol sezone a s(p)retni pobjednik za nagradu će dobiti PS4 CONTROLLER!

Pravila za sudjelovanje su jednostavna, gol mora biti postignut u službenoj utakmici naših natjecanja (liga ili kup) u tekućoj sezoni. Svi golovi moraju biti snimljeni putem PS4 konzole te napravljen upload na YOUTUBE a link videa poslan na gol@football-evolution.net . Snimke mobitelom ili nekim drugim uređajem neće biti važeće. Gol sezone biraju aktivni članovi na kraju sezone.

Stoga ako nemate svoj YOUTUBE kanal onda je vrijeme da ga napravite !

 

Jedna od zanimljivijih stvari je i promjena pravila koje se odnosi na izbor klubova. Naime igrači više neće biti vezani za jedan klub,  jedini uvjet će biti da domaćin bira prvi klub a gost ne smije izabrati isti klub. Sljedeće sezone vraća se stari sistem natjecanja a obavijest i način igranja za sljedeću sezonu pročitajte OVDJE !

Kako smo ranije pisali mijenja se dio o kartonima, tj. „kaznama“ za nepoštivanje rokova. Natjecatelji koji su probijali rokove bili su upozoreni žutim kartonom a kod ponavljanja dobili bi crveni karton odnosno DNF. Od nove sezone natjecateljima koji budu imali zaostalu utakmicu (neopravdano) dodijelit će se kazneni bod, dok bi kod ponavljanja kazneni bod udvostručili, itd… Natjecatelji na ovaj način ne bi dobili DNF te bi liga zadržala svoju kompaktnost do samog kraja. Oba pravila se odnose na Virtual football league.

Manager liga i FUMA manager liga ne bi trebale dobiti neke veće promjene u dosadašnjim pravilima.

Prijave za naša natjecanja krenuti će početkom rujna, a prijavnice će svi naši članovi dobiti putem maila i VIBER info grupe.

Kako postati član možete pročitati OVDJE. Više o našim natjecanjima pročitajte u našim NOVOSTIMA.

FOR THE FANS, BY THE FANS

©The Twelfth Player