Krenula je borba na nogometnim terenima. Sva naša natjecanja su otvorena! No što s onim članovima koji su se prijavili “kasno”? Ne očajavajte, nikad nije kasno 😉 Svakim danom stiže sve više i više upita za članstvo i sudjelovanje u našim online natjecanjima. Zbog povećanog interesa odlučili smo ostaviti otvorene prijave te kreirati listu “čekanja”. uvijek se u nekom od natjecanja može otvoriti mjesto. Svi koji se nađu na listi “čekanja”  putem maila će biti obaviješteni otvori li se novo mjesto. Na kraju sezone svi igrači koji budu na listi čekanja automatski ulaze u naša natjecanja.

Godišnja članarina u društvu “12.igrač” iznosi 100,00 kn. Uplatiti se može putem PayPala i na račun našeg Društva. Putem maila ćete dobiti podatke za uplate članarina. Članstvom se ostvaruje niz pogodnosti te se višestruko isplati biti našim članom! Online pristupnicu možete pronaći OVDJE !

Od VELIKE VAŽNOSTI je točno upisan mail i kontakt broj za VIBER. Svi “koraci” potrebni za registraciju idu putem maila pa pregledajte vaš sandučić a ponekad i neželjenu poštu. Za sva pitanja možete nam se obratiti putem maila: info@football-evolution.net , putem VIBER-a ili fejsa.