Onaj koji odustaje, nikada ne pobjeđuje; onaj koji pobjeđuje, nikada ne odustaje!

 

27 sezona je iza nas, čak 10 godina rada i organiziranja PES online natjecanja. Ispred nas je nova sezona i novi nastavak našeg omiljenog serijala, eFootball PES2021 koji u konačnici ne donosi neke veće promjene u samom gameplay-a. Razlog tome je izlazak novih generacija konzola popraćen svjetskom krizom zvanom Corona. Društvo iz KONAMIA već dvije godine radi intezivno na prelasku s FOX na UNREAL engine i kako kažu na totalnoj rekonstrukciji PES serijala a rezultat ćemo znati tek za godinu dana odnosno kada na tržištu bude dostupan (eFootball) PES 2022.

PES 2021 svjetlo dana ugledati će za nešto manje od mjesec dana, odnosno 15/09/2020. Društvo 12. IGRAČ svakim danom radi na osvježavanju naših natjecanja te inovacijama koje bi naša natjecanja učinila još zanimljivijim, još atraktivnijim, jer kako kažu pobjeda nije sve ali želja za pobjedom jest!

Plan za 28. sezonu PES portala se neće znatno mijenjati od prošle sezone, ponajviše jer ne želimo uvoditi hrpu bez značajnih natjecanja i time „uzimati“ dragocjeno vrijeme igračima. Naš cilj je imati osnovna i kvalitetna natjecanja koja će igračima pružiti što traže a ne ih opteretiti je PRO EVOLUTION SOCCER je nešto u čemu bi ljubitelji serijala trebali uživati a naša natjecanja uz poznanstva upravo to i pružaju! Većina naših članova se poznaje s okupljanja koje se organizira jednom godišnje, popraćeno live turnirom i dodjeli priznanja za naše pobjednike. Stvorena su mnoga prijateljstva i baš zato dajemo naglasak da je u našim natjecanjima rezultat važan, no ispred rezultata dolaze poznanstva i prijateljstva koja traju. Mnogi odlični igrači su bili sudionici i baš svoje prve online titule osvojili u našoj organizaciji pod vodstvom shajaCRO (shaja1312) i fatamorgana (Sith_Grievous). Nakon 10 godina rada shajaCRO i fatamorgana su i dalje dio našeg tima te pomažu sa svojim iskustvom voditi našu obitelj ! Više o nama možete pročitati OVDJE !

eFootball league

U 28. sezoni nastavljamo s našim najstarijim natjecanjem, odnosno Regionalnom PES ligom (RPL), danas pod nazivom eFootball league. Natjecanje koje donosi prvaka našeg PES portala a sastoji se od više divizija gdje igrači sudjeluju s postojećim klubovima na aktualnom serijalu, određene jačine. Pa tako u prvoj diviziji imamo najbolje igrače i najjače klubove dok u ostalim divizijama igrači igraju s nešto slabijim klubovima. U efootball league igrač se veže za jedan klub cijelu sezonu i na taj način upozna klub i svakog igrača, što bolje upozna svoje igrače u klubu veća je vjerojatnost da će postići i bolji rezultat. Divizije broje po 16 igrača a četiri zadnja mjesta znači ispadanje u niži rang odnosno četiri prva mjesta promociju u viši rang. Godišnje se igraju tri sezone i broj igrača nije ograničena osim lige tu su i dva kupa, eFootball liga kup i 12th player FA cup.

FUMA MANAGER LEAGUE / PES MANAGER LEAGUE / U21 MANAGER LEAGUE

-manager Champions league + manager Europa league-

Za igrače koji imaju malo više vremena i vole složiti svoju momčad po svojim željama tu su naše MANAGER LIGE. Od manager lige imamo FUMA MANAGER ligu i PES MANAGER ligu a najveća razlika je u postavkama kod igranja. Naime FML se igra na full manual postavkama dok PML na standard odnosno po vašem izboru. U obje lige sami stvarate svoj klub, kupujete igrače, izrađujete akademije, stadione, ambulante … Zarađujete novce rezultatima, prodajom igrača, otkrivanjem talenata, TV pravima i slično, jednostavno gradite svoj tim, kako seniorsku tako i juniorsku momčad. Za ovo natjecanje izradili smo posebnu aplikaciju koja vam uvelike olakšava vođenje vašeg tima, tu vidite poredak, s kim igrate, vodite financije, sudjelujete u prijelaznim rokovima, … Da ne bude zabune, lige se zovu MANAGER no i dalje vi s vašim klubom igrate utakmice, odnosno rezultat ovisi samo o vama i vašim odlukama te vještini igranja. Treba naglasiti da nitko nema istog igrača u timu. U zadnje vrijeme ovaj model igranja je sve popularniji pa iz dana u dan broj igrača raste sve više. Uz ligaška i kup natjecanja tu je i mCL (Champions league) i mEL (Europa league) gdje doznamo prvaka manager lige.

myClub PES BALKAN LEAGUE

Po prvi puta krećemo i s myClub PES Balkan ligom (PESBALL). Do sada smo imali par manjih epizoda i sada se odlučili na pokretanje potpuno novog natjecanja za ljubitelje myClub moda igranja. Kroz ligaške sezone natjecanje prati napredak vašeg igranja myClub moda u aktualnom serijalu PES-a te postepen razvoj vaše momčadi kroz naša ligaška online natjecanja. Kažemo postepen razvoj jer postojati će ograničenja, tako startate s iznimno lošom ekipom (bijele lopte) te  vremenom napredujete s jačanjem momčadi da bi u konačnici pred sam zalazak aktualnog izdanja igrali s najjačim timom (zlatne/crne lopte). Uz ligaško natjecanje imamo i kup natjecanje u myClub modelu igranja. Dakle ljubitelji myCluba će dobiti svoje službeno ligaško natjecanje u našoj organizaciji !

FUMA SOCCER LEAGUE

Natjecanje za ljubitelj igranja na FULL MANUAL postavkama. Ovo natjecanje i sistem je svake sezone različit. Igra se s postojećim klubovima na aktualnom serijalu ali obično prati neko stvarno natjecanje pa smo tako znali dobiti prvaka kroz ligaško natjecanje  CONMEBOL preko Copa Libertadores i Copa Sudamericana. Natjecanje je FFA (-free for all-) i većinom internacionalno pa imamo igrača iz cijelog svijeta.

ONLINE TURNIRI

Kroz ligaške pauze igraju se razni PES online turniri (Božićni, ljetni, svjetsko ili europsko prvenstvo, liga nacija). Ovisno o vremenu i pauzama između sezona!

 

12TH PLAYER eSport TEAM

Naša organizacija broji trenutno dvije MULTI momčadi, jednu ekipu koja igra na FUMA postavkama te ekipu koja igra na standard postavkama. Sudjeluju u više svjetskih natjecanja te se natječu s ekipama iz cijelog svijeta. Po prvi puta naša momčad će sudjelovati u profesionalnom natjecanju u organizaciji VGL  sa BAL igračima (odnosno svaki natjecatelj imati će svog jedinstvenog igrača napravljenog po pravilima koje nalaže organizator)! Izbor je na vama !

Sva natjecanja su samo za aktivne članove društva 12. IGRAČ a učlaniti se možete OVDJE ! Pridružite nam se na našem DISCORDU bez obaveza i sudjelujte u raspravama i okušajte se u prijateljskim utakmicama, nakon instalacije DISCORD aplikacije našem serveru se pridružite klikom OVDJE !

The Pitch Awaits

Not Looking for a Membership but Want to Support the Site?
All Donations Are Very Much Appreciate