eFootball Point Program
Predstavljen je novi sustav nagrađivanja na više platformi koji vam nudi dodatne načine za zarađivanje nevjerojatnih bonusa  igrajući PRO EVOLUTION SOCCER.
Vizija PES-a oduvijek je bila približiti stvarni nogomet i virtualni nogomet, a program eFootball Point pomaže u ostvarenju tog cilja čineći tako korak bliže samim ljubiteljima serijala.

Što su eFootball Points?
eFootball Points su valuta  u PES serijalu, da biste skupili “bodove” odnosno vrijednost u novoj valuti  dovoljno je igrati PES a zatim ćete to moći  mijenjati za razne bonuse unutar igre. Čini se zanimljivo?

 

eFootball Points mogu se zaraditi na razne načine i prenijet na različite platforme. To znači da tijekom svakodnevnog putovanja na posao možete igrat PES Mobile da biste zaradili bodove, a zatim kad se vratite kući, pomoću istih bodova, koje ste zaradili putem igranja PES Mobile, otključajte bonuse na konzoli!

Kako koristit eFootball Points?
Da biste koristili navedene bodove, morat ćete povezati svoj račun igre sa svojim KONAMI ID-om. Program eFootball Points planiran je za pokretanje 07/12/2020.
Podržani su sljedeći naslovi:
– eFootball PES 2021 Season Update (PS4, XBOX One, Steam)
– eFootball PES 2021 (Mobile)
Sistem nagrađivanja biti će praksa  za budućnost, odnosno nadolazeće nastavke omiljenog nam serijala !

Orginalnu objavu pogledajte OVDJE!

Nix19982