Dosadu u doba korone možete ubiti na različite načine. Mi vam predlažemo da odložite svoj kontroler i pružite priliku ovom igranom filmu.

“Slučajevi pravde” – Djelo koje je nastalo 2017. godine, a iza kojeg stoji organizacija “The Books of Knjige” ( crnogorska verzija Montya Pythona )

Ukoliko niste upoznati s njihovim radom – “Buskovci” predstavljaju komediju apsurda i crnog humora u svojem najekstremnijem obliku. Ovo je film o današnjem čovječanstvu te korumpiranom, nevjernom i licemjernom čovjeku.

Glavne uloge u filmu tumače sva četiri člana The Books organizacije, Veselin Gajović GajoGoran VujovićAleksandar Radunović Popaj (i autor scenarija) te Zoran Marković Zonjo (režija filma), a od ostalih glumaca izdvajamo Samira Ramovića – u našoj udruzi poznatijeg pod imenom Yugoslavia_Tito s kojim smo porazgovarali o njegovim dojmovima:

“Do moje prve filmske uloge, male, ali za mene značajne, došlo je slučajno. U periodu dok su snimali film režiser i jedan od glavnih glumaca Zoran Marković Zonjo me je sreo u gradu i ponudio mi da dođem na snimanje. Dogovorenog dana sam se pojavio sa još nekoliko prijatelja koji se također pojavljuju i bio presretan što ću se pojaviti u filmu. S obzirom na to da igram policajca iz New Yorka, nemam puno replike, ali sam se uz pomoć “buksovaca” i ostalih članova super snašao i moram priznati da mi se svidjela dodijeljena uloga. Mislim da su napravili sjajan film i da su i ovoga puta uspjeli opisati naš mentalitet. Produkcija je odlična, ima i nekih trenutaka u filmu koji su me baš nasmijali, a siguran sam da će se svidjeti i publici” zaključuje se Yugoslavia_Tito

“Slučajevi pravde” BESPLATNO se mogu pogledati na YouTubeu. Uživajte.

nilska_krava