THE TWELFTH PLAYER

                                                           dare to be different

eFootball PES 2020

Prijave za natjecanja u organizaciji društva 12. igrač do 10/04/2020

Otvorene su prijave za naša natjecanja, natjecanja su samo za aktivne članove društva 12. igrač. Da bi postali aktivni član trebate ispuniti online pristupnicu koju možete naći OVDJE ! Nakon što ispunite online pristupnicu dobiti ćete virtualnu člansku iskaznicu sa jedinstvenim brojem s kojim se možete prijaviti na naša natjecanja. Godišnja članarina u našem društvu iznosi 100,00 kn a plaća se u rujnu svake godine, svi ostali članovi koji se uključe između sezona trebaju platiti 50% iznosa odnosno 50,00 kn da bi sudjelovali u dvije ili jednoj sezoni, ovisno o vremenu kada postanu članovi  odnosno kada krenu s natjecanjima.

Podatci za uplatu godišnje članarine iz Hrvatske:

DVANAESTI IGRAČ

Antuna Šoljana 3 ZAGREB

IBAN HR63 234 000 911 110 271 04 Model:

HR00 Poziv na broj odobrenja: Staviti datum u formatu: 05082019 Opis plaćanja: Vaš PSN ID

Podatci za uplatu godišnje članarine iz inozemstva: PAYPAL – Kliknuti OVDJE !

Svi naši članovi trebaju imati instaliranu DISCORD aplikaciju. Za WINDOWS možete skinuti OVDJE , za ANDROID možete skinuti OVDJE , za IOS možete skinuti OVDJE ! Nakon instalacije kliknuti OVDJE za online pozivnicu kako bi ušli na naš server, ili putem QR code na vašoj članskoj iskaznici. Nakon ulaza javiti će vam se naši administratori gdje ćete biti upućeni u sve što se tiče naših natjecanja.

QR code za ulaz na DISCORD server

 

Dana 26.03.2020 otvorene su prijave za naša natjecanja:

PES MANAGER LEAGUE (liga koja se igra i preko ljeta, nema ljetne pauze, za nove igrače budžet 120.000,000€ + 30.000,000 € za sastavljanje ekipe i infrastrukturu)

FUMA PES MANAGER LEAGUE (treba se odigrati još jedna sezona na PES2020 no zbog nastale situacije moguća i ljetna sezona, za nove igrače budžet 150.000,000€  za sastavljanje ekipe i infrastrukturu ).

Ove dvije lige od iduće sezone startaju na web aplikaciji koja je napravljena za MANAGER mod, tj. biti će vam olakšan pristup vašoj momčadi kao da igrate neku manager igru, o tome malo više u nekom od nadolazećih članaka.

eFootball PES LEAGUE  (naše najveće natjecanje (VFL/RPL), treba se odigrati još jedna sezona no zbog nastale situacije moguća i ljetna sezona)

FUMA SOCCER LEAGUE (u tijeku 2.sezona, prijave onemogućene, zainteresirani se javiti voditelju putem DISCORD aplikacije)

To su naša glavna natjecanja uz koja imamo razne turnire, real-time lige (dolaze s eFootball PES 2021)

Ako kliknete na naziv naših liga, link vas vodi na opis sistema igranja a OVDJE imate ukratko sve na jednom mjestu.

I na kraju što smatramo najmanje važnim no svakako vrijedno spomena jeste da naši članovi ostvaruju niz pogodnosti i popuste prilikom kupnje gaming opreme u ovlaštenim prodajnim mjestima. Svi članovi iznose i popuste mogu provjeriti putem DISCORD aplikacije, gdje možete naći i PATCH za dresove, kao i patch za HNL i Regionalnu ligu.

I na kraju da ne zaboravimo zašto smo ovdje, molim sve ČLANOVE , stare i nove koji žele sudjelovati da ispune PRIJAVNICU!

THIS IS WHAT FOOTBALL IS ALL ABOUT