VIRTUAL FOOTBALL EVOLUTION

For players since 2010

 

Do sada smo bili orijentirani samo na serijal PRO EVOLUTION SOCCERA a s novom web stranicom uključujemo po prvi puta i natjecanja za FIFA serijal. PES će imati natjecanja koja razvijamo od 2010 godine dok ćemo za FIFA serijal sukladno mogućnostima koje sama igra nudi organizirati lige i turnire. S povećanjem broja natjecatelja razvijati ćemo nove sisteme i nova natjecanja te vas nećemo iznevjeriti.

 

  • VIRTUAL FOOTBAL LEAGUE

Jedno od najpopularniji online natjecanja između igrača. Natjecanje koje broji veći broj igrača koji su raspoređeni po ligama, 1.VFL je liga koja je po kvaliteti igrača najjača, tu su oni najbolji a iza dolaze ostale lige, ovisno o broju natjecatelja. Svaki novi igrač svoje druženje i put počinje u najnižem rangu natjecanja te dobrom igrom napreduje u viši rang te tako do 1.VFL gdje je borba onih najboljih u serijalu. U VIRTUAL FOOTBALL LEAGUE igrači biraju postojeće klubove u igri sukladno natjecateljskim pravilima.

  • FULL MANUAL LEAGUE  I MANAGER LEAGUE

FUMA liga  i MANAGER LEAGUE postoje već nekoliko sezona a zajednica raste iz dana u dan. U natjecanju igrači biraju svoj klub po želji te dobiju 75 000 000 € za sastavljanje momčadi po vrijednosti transfermarkt.com. S igračima koje ste kupili krećete u natjecanje. Postavke za igranje FUMA LIGE su full-manual, dakle nema pomoći pri dodavanju, šutiranju, dok MANAGER LEAGUE ima standardne postavke, tj assist. Kroz natjecanje zarađujete novce za vaš klub, isplaćujete primanja igračima, prodajete ih te kupujete nove igrače, razvijate akademiju mladih igrača, bavite se izgradnjom stadiona, medicinskog centra ili fan shopa. Ako ste nekada igrali managere onda je ovo pravo natjecanje za vas. Potraga za igračima i prijelazna razdoblja jednako su zanimljiva kao i samo natjecanje, borba za igrača te pronalazak mladog talenta koji će kroz akademiju izboriti nastup u prvoj momčadi ili će vašem klubu donijeti veliku zaradu, izbor je samo na vama!

EVOLUCIJA U ONLINE NATJECANJIMA !

  • MULTI LIGE I TURNIRI

MULTI lige su lige koje će se igrati s više igrača u momčadi ovisno o serijalu i mogućnostima koje pruža.

U planu nam je raditi 2v2, 3v3 te 10v10. Lige poput 2v2 i 3v3 bi bile između naših aktivnih članova dok bi lige 10v10 uključile prijateljske gaming portale gdje bi kroz razna natjecanja doznali gdje se igra najbolji virtualni nogomet.

 

  • MULTI MOMČADI

Kroz sva naša natjecanja igrači se razvijaju, izmjenjuju iskustva i napreduju neovisno koji serijal igrali.

Naša organizacija trenutno broji dva MULTI tima FUMA EVOLUTION TEAM i GLADIATORS TEAM koji sudjeluju u raznim 10v10 natjecanjima, svi igrači su dobrodošli a dobrim igrama i zalaganjem na terenu postajete dio prve momčadi.

 

  • ONLINE I LIVE TURNIRI

Osim navedenih natjecanja koja su naša svakodnevnica u trenucima pauza i slobodnog vremena organizirati će se razni online turniri te live turniri na okupljanjima naših čanova.

 

POSTANITE NAŠ ČLAN, POSTANITE DIO VIRTUALNE NOGOMETNE EVOLUCIJE

This is what football is all about

 

© 2019 VIRTUAL FOOTBALL EVOLUTION