Krenule su prednarudžbe za eFootball PES2020 i FIFA 20 !

Svi naši članovi su putem maila dobili svoje virtualne članske iskaznice kao i detalje za plaćanje i preuzimanje naše najvažnije sporedne stvari na svijetu! Za naše članove, zahvaljujući sponzorstvu postigli smo najniže cijene na tržištu za eFootball PES2020 i FIFA20.

Ukoliko još niste postali naš član onda to možete učiniti popunjavanjem ONLINE pristupnice koju možete pronaći OVDJE. O našem članstvu možete pročitati u nedavnom članku „Kako postati 12. igrač“.

Ako ste željni izazova, druženja ili jednostavno želite zabaciti koju s istomišljenicima diljem naše zemlje a i šire , onda ste na pravom mjestu! O našem dosadašnjem radu možete pročitati OVDJE!

Naše prve aktivnosti krenut će već sredinom rujna za PRO EVOLUTION SOCCER zajednicu dok će kroz listopad po prvi puta biti pokrenuta FIFA online natjecanja. Početkom listopada, u Poreču je 7. okupljanje istinskih ljubitelja PES serijala a nadamo se da će nam se pridružiti i igrači FIFA serijala te ćemo uz obilje druženja, zabave i igranja stvoriti nova prijateljstva a i poneka rivalstva. U Poreču će se organizirati natjecanja u oba serijala te predstaviti naša dosadašnja a i nova natjecanja.

Opalite lajk na našu fejs stranicu, postavite nam pitanja i pratite novosti ili nam se jednostavno pridružite klikom OVDJE u našu VIBER grupu za novosti !

 

*Trenutno su u ponudi standard izdanja, no u slučaju drugih izdanja biti će moguća nadoplata, cijena će svakako ostati najniža na tržištu. Za sada bi trebali dobiti FIFA20 Champions edition, o svemu naši članovi biti će obaviješteni putem društvenih mreža te putem maila. Prednarudžbe za eFootball PES2020 su do 1.rujna,2019. dok je za FIFA20 rok 20.rujna,2019.

 

©THE TWELFTH PLAYER