1. Napokon znamo zašto je Konami dodao “eFootball” službenom naslovu PES 2020.

Natjecanje će se sastojati od dva turnira eFootball.open i eFootball.pro, a Konami uz ova $2 miliona  obećaje i dodatna financijska sredstva igračima.

eFootball.open igračima poznat kao PES league bit će dostupan svim igračima na svim platformama putem novog moda nazvanim “Matchday”. Zanimljivo je da će igrači biti upareni s igračima podjednakog ratinga, a možete izabrat klub ili reprezentaciju. Najbolji igrači imati će priliku osvojiti nagradni fond prolaskom regionalnih i svjetskih prvenstava nakon online faze ili kvalifikacija.

eFootball.pro namijenjen je za najbolje profesionalne igrače koji će predstavljati svoje stvarne klubove i koji se međusobno natječu u ime svog kluba a igrat će se u 3vs3 CO-OP modu.

eFootball PES 2020 također će biti domaćin regionalnih turnira u Aziji,Europi i Južnoj Americi u suradnji s nogometnim udruženjima poput eJLEAGUE i TOYOTA e-League.

Ovim eFootball PES 2020 sigurno može biti pravi konkurent FIFA 20 kad je riječ o e-sportu, a više detalja biti će objavljeno uskoro.