Konami predstavio PES 2020 i za razliku od FIFA-e 20 pokazao promjene koje stižu u igru

The King is back.” Tako kaže Konami odmah na početku trailera. Misle li to na Messija ili PES? Mislimo oboje. Kao što vidite, u centru pažnje su Messi i Barcelona, ali u traileru ćete vidjeti i legende kao što su Maradona, Iniesta i Ronaldinho.

Preciznost dodavanja i upućivanja udaraca od sada će biti kontekstualna. Drugim riječima, dodavanja i udarci neće biti jednaki kad dodajete/pucate dok ste sami i dok ste pod pritiskom suparnika. Zgodna stvar je uvođenje “namjernog prekršaja” kojim možete spasiti situaciju bez da se upuštate u uklizavanje u noge protivnika. Primjerice, ako vidite da će vas protivnik zaobići i da nema nikoga u obrani da ga dočeka, možete napraviti nešto između pokušaja oduzimanja lopte i riskantnog faula koji bi mogao završiti crvenim kartonom.

Suigrači će na terenu biti svjesniji toga koji je nogometaš u posjedu lopte te će se ponašati sukladno njegovim vještinama. Primjerice, ako loptu ima dobar dribler, suigrači će očekivati dribling te će se svjesno raširiti po terenu kako mu ne bi smetali. Što se tiče performansa prilikom driblinga, u PES 2020 stižu Ronaldinhove fore u pa ćemo moći loptu postaviti i na leđa.

Za razliku od Electronic Artsa, Konami je sve novosti pokazao u traileru pa ga pogledajte. Unaprijedili su fiziku lopte, AI igrača, driblinge, dodavanja, poboljšali su obranu, grafiku, zvuk. Daj Bože da su promijenili komentatore jer vizualni dio od igrača, stadiona pa do samog terena su debelo nadogradili.

Ubacili su nove modeove kao što je Matchday, potpuno preradili Master ligu i napravili je puno realističnijom. Još više detalja stiže uskoro.

Orginalni članak možete pročitati ovdje !