Kako postati 12. igrač ?

Na našoj web stranici popunite online pristupnicu, iza toga vam na vašu mail adresu dolazi automatski odgovor. Kroz nekoliko dana, kada odjel za članstvo obradi vaše podatke dobiti ćete virtualnu člansku iskaznicu i vaš jedinstveni članski broj s kojim ste upisani u naš Registar članova.

Kako sudjelovati u našim natjecanjima?

Sada kada ste postali naš član upisani ste na našu mailing listu, putem maila dobiti ćete prijavnicu za naša natjecanja u kojoj ćete izabrati u kojem natjecanju  želite sudjelovati. Vrijedni CREW će obraditi vaše podatke te vas informirati putem maila ili viber grupe. Na mobilnoj aplikaciji DISCORD napravili smo grupe za sva natjecanja a možete ući klikom OVDJE ! Informacije možete pratiti i putem naše eFootball INFO VIBER grupe a možete ući klikom OVDJE !

Kada počinju naša natjecanja?

U principu svake godine startamo nakon okupljanja naših članova, tj u listopadu a godišnje se igraju tri ligaške sezone. Uz ligaška natjecanja organiziraju se i razni online turniri (Božićni turnir, myClub challenge, Champions league i Europa league dok u godinama kada se igra SP i EP organiziramo identične turnire na aktualnim serijalima. Za sva natjecanja morate imati aktualni PES/FIFU te PS+ kako bi mogli igrati online.

Popusti za naše članove na gaming artikle (oprema, igre, konzole)?

Naši članovi ostvaruju niz pogodnosti (popuste) prilikom kupnje gaming opreme i igara. Narudžbe idu putem online forme, gdje ispunite podatke koji su nam potrebni za slanje ili primopredaju artikla. Uplate se vrše na račun Društva a pridizanje u poslovnicama kod našeg distributera uz predočenje OI i članske virtualne iskaznice, u slučaju dostave artikl vam dolazi na kućnu adresu putem dostavne službe.

Kako postati dio MULTI momčadi?

Naša zajednica trenutno broji dvije MULTI momčadi koje sudjeluju na raznim MULTI natjecanjima a to su FUMA EVOLUTION TEAM i GLADIATORS TEAM. Svi naši natjecatelji u koliko žele biti dio tima, mogu se javiti kapetanima ili izbornicima ekipa za sudjelovanje.

Koliko iznosi godišnja članarina u našem Društvu?

Godišnja članarina iznosi svega 100,00 kn. Uplatiti se može putem PayPala i na račun našeg Društva. Putem maila ćete dobiti podatke za uplate članarina.

Od VELIKE VAŽNOSTI je točno upisan mail i kontakt broj za VIBER. Svi “koraci” potrebni za registraciju idu putem maila pa pregledajte vaš sandučić a ponekad i neželjenu poštu. Za sva pitanja možete nam se obratiti putem maila: info@football-evolution.net , putem VIBER-a ili fejsa.

 

DARE to be DIFFERENT

©The Twelfth Player