FULL MANUAL MANAGER LEAGUE

PRO EVOLUTION SOCCER

 

FUMA Manager league je nešto novije natjecanje u našoj povijesti. Bitna stvar je da se igra sa full manual postavkama, bez pomoći CPU-a. Zbog samog sistema i načina igranja od organizatora zahtjeva maksimalno zalaganje i rad, no natjecateljima pruža ono što danas malo koje online natjecanje ima. Ukratko ako ste ikada igrali MANAGER i uživali u tome onda je ovo pravo natjecanje za vas.

 

O natjecanju:

Za početak morate odlučiti koji klub ćete voditi prema vrhu, a klub koji vodite mora biti prisutan svojim pravim imenom u PES-u nakon službene zakrpe (PATCH) naših natjecanja. Zatim birate vaše igrače s kojima ćete krenuti u stvaranje povijesti vašeg kluba. Na raspolaganju imate 75 M€, igrače kupujete po stvarnoj vrijednosti prema transfermarkt.com. Hoćete li se odlučiti na starije i iskusnije igrače na kojima nema zarade u budućnosti ili mlađe, potentnije koji mogu donijeti veliku dobit klubu u budućnosti, izbor je samo na vama. Na samom početku s dosta skromnim sredstvima morate izgraditi tim, znači kupiti igrače koji odgovaraju najviše vašoj igri, netko će htjeti brzace, netko jaku obranu, netko napadača, netko vratara … Što god odlučili i kojeg god igrača kupili neće imati sve potrebno da bi lakoćom pobjeđivali, s vremenom i pametnom igrom te vođenjem pozitivne ekonomije kluba dolaziti ćete do zarade te kupovati igrače koji su skuplji a samim time i bolji.

 

Svaki dobar rezultat donosi novčane premije na račun vašeg kluba

Kada ste izabrali igrače (svi moraju postojati u PES DATA bazi igrača) onda idete u EDIT mode, izaberete svoj klub te pod TRANSFER prebacite kupljene igrače u vaš roster, a ostale iz kluba izbrišete. Kada završite taj dio pokrenite Master ligu te sačuvate TIM DATA BASE. Sad kada imate klub i igrače možete krenuti u ligaško natjecanje.

Niti jedan natjecatelj ne može koristiti istog igrača, dakle nema istih igrača u ni jednom klubu a kupnja igrača dozvoljena je nakon završetka prvog dijela sezone te na završetku kada traje PRIJELAZNI ROK.

Sve igrače trebate upoznati, njihove prednosti i mane te posložiti pobjedničku taktiku

Osim ligaškog i kup natjecanja, te kupnje igrača vi kao MANAGER možete izgrađivati stadion, proširivati broj stolica, graditi VIP ložu, izgraditi AKADEMIJU za mlade igrače u kojoj ćete razvijati nogometne talente, FAN shop ili medicinski centar. Sve što razvijete ili unaprijedite donositi će vam zaradu ili olakšice u budućnosti dok vodite vaš klub (detalje pogledajte u PRAVILIMA).

Svi igrači koji vole raditi prijenose svojih utakmica za to će biti financijski nagrađeni kao i odigravanjem utakmica u rokovima, najljepšim golom u sezoni, poštenom igrom ili najboljim strijelcem. Što god napravili utjecati će na razvoj vašeg kluba

MULTI tim

FUMA zajednica ima svoju MULTI momčad, FUMA EVOLUTION TEAM a vi kao sudionik u FUMA natjecanjima stečete pravo nastupa. Svi igrači kroz nastupe dobivaju premije za nastup, gol, asistenciju, pobjedu i rezultatski uspjeh cijele ekipe. Sva natjecanja u FUMI zajednici vezana su za vaš klub i njegove financije, tako sudjelovanjem na raznim FUMA turnirima možete popraviti financijsko stanje vašeg kluba.

Za ovaj sistem natjecanja razvijamo novi softver za statistike, igrače, rezultate i prijelazne rokove. Više o ovom natjecanju možete pročitati u FUMA pravilima.

Prijave za naša natjecanja:

Da bi se prijavili na neko od naših natjecanja morati biti aktivan član naše zajednice a to postajete popunjavanjem PRISTUPNICE koji možete pronaći na naslovnoj stranici te klikom na ČLANSTVO. Nakon obrade vaših podataka i upisa u Registar članstva dobiti ćete članski broj s kojim ćete se prijaviti na sva naša natjecanja, na kućnu adresu stići će vam i članska iskaznica. Prijave za sva naša natjecanja su na našoj naslovnoj stranici, rok za prijave je do 10. rujna, 2019. godine.

Voditelji natjecanja:

porec22 (febo) , iza njega je već 6 uspješno organiziranih sezona. Uz razrađena pravila i natjecanje porec22 nam svaku sezonu donese nešto novo u natjecanje. FUMA zajednica raste iz dana u dan, sve više je igrača koji igraju bez pomoći CPU !

 

The players are the reason why we are here, and the reason why we do what we do!

©The Twelfth player