Nakon što ste postali naš član putem maila dobili ste prvu verziju PATCHA za sve licence na eFootballu za poptuni užitak igranja. Putem linka morate skinuti našu ZIP datoteku. Sljedeće što morate učiniti jest raspakirati je da bi dobili folder “WEPES”. Taj cijeli folder kopirajte na USB (najbolje da na USB nemate ništa drugo, odnosno da je prazan prije prebacivanja). USB uključite u PS4 i sljedite sljedeće korake:

Pokrenite PES 2020 i uđite u mod uređivanja iz glavnog izbornika: “SETTINGS -> EDIT”
Idite u “EDIT MODE” i odaberite “IMMPORT/EXPORT” iz izbornika za uređivanje

Nakon čitanja upozorenja na zaslonu odaberite “ACCEPT”

Odaberite “IMPORT TEAM”

Na USB se mora nalaziti samo folder “WEPES” koji ste prethodno dobili putem našeg linka, potvrdite s “OK”

Odaberite odgovarajuću “USB” memoriju na zaslonu

Označite okvir “.ted” datoteke koju želite uvesti i pokrenite postupak uvoza. Tipkom kocka označite sve datoteke.

Odaberite odgovarajuće stavke. Na PATCHU se nalazi i BUNDESLIGA pa ukoliko ste je označili za kopiranje onda označite oba kvadratića, ili ako instalirate V2 našeg PATCHA također označiti oba kvadratića!

Uspješno INSTALIRANO!

Da bi imali potpuni užitak igranja BUNDESLIGE onda je morate “posložiti ” nakon stavljanja PATCHA a to možete učiniti na sljedeći način:  SETTINGS->EDIT->COMPETITION STRUCTURE->DRAW SIZE->BUNDESLIGA->SMANJITI SA 20 na 18, vratiti se natrag jedan MENU i kliknuti na EUROPE i onda pritiskom L1 ili R1 tipki pronaći OTHER EUROPAN LEAGUES , s X označiti BAYERN M, BAYER L i SCHALKE 04 te prebaciti natrag u BUNDESLIGU umjesto 3 nepostojeća kluba.

Imajte na umu da BUNDESLIGA prilikom svakog LIVE updata se “pobrka” odnosno igrači nestanu, nek vas to ne brine jer pritiskom R3 tipke nestat će LIVE UPDATE (local match, offline mode) i vratiti će vam se prvobitno stanje. Klubovi BUNDESLIGE nisu za online igranje već OFFLINE, no ipak možete ih koristiti za myClub, odnosno nazive, grbove i dresove 🙂 

Uskoro slijedi , kako ručno ubaciti dresove za željeni klub te dresovi naših klubova iz regije ! Za sva pitanja javite nam se putem našeg službenog  fejs  profila i ne zaboravite lajk nabaciti 🙂

Update: VIDEO