Dosta smo odmarali, polako spremamo naša natjecanja pa ćemo vas  uputiti u ponešto novih stvari . Naše najveće i najstarije natjecanje je VFL (Virtual football league), 26. sezona starta 15. siječnja, 2020 godine. Kvalifikacijski ciklus je iza nas (zbog razdvajanja od PES Experta) te smo dobili nove prvoligaše, drugoligaše i trećeligaše. Sudionici prve lige igrati će s jačinom klubova od 4*, drugoligaši će se zadovoljiti sa 3.5* dok će trećeligaši igrati s 3*. Liga se igra po home&away sistemu, odnosno 30 kola. Svaki natjecatelj će nakon ždrijeba za redoslijed biranja klubova odabrati klub koji će koristiti cijelu sezonu (imajte na umu i live formu pa malo kalkulirajte ;)). Uz ligaško natjecanje tu su i dva liga kupa: VFL CUP koji se igra po sistemu home&away (vrijedi gol u gostima) te od ove sezone vraćamo naš stari kup po FA CUP pravilima, dakle u slučaju izjednačenog rezultata susret se ponavlja ali sa zamjenom domaćinstva te se u drugom susretu uključuju jedanaesterci (gol u gostima je nebitan) i tako do četvrtzavršnice kupa gdje se odmah u slučaju izjednačenog rezultata pobjednik odlučuje izvođenjem jedanaesteraca.

Kad smo krenuli od najstarijeg idemo onda sljedeće je FML (FUMA MANAGER LEAGUE) koja starta sa svojom 8. sezonom a igrači igraju na full manual postavkama. Sami naziv govori da se radi od MANAGER ligi gdje uz igranje morate brinuti i za sastavljanje momčadi, ekonomiju, akademiju i sve što jedan manager treba raditi. Isti sistem lige samo nešto mlađa je ML (MANAGER LIGA). ML starta sa svojom 5. sezonom te sa dvije DIVIZIJE, igra se sa standard postavkama (assist). ML je prva naša liga koja ima mCL (manager Champions league) i mEL (manager Europa league) koja se igra sa prijateljskim PES portalima.

Pred nama su i dva potpuno nova natjecanja FSL (FUMA SOCCER LEAGUE) i Süper Lig. FUMA SOCCER LEAGUE je liga za ljubitelje FULL MANUAL igranja a liga će se igrati sa postojećim klubovima do 3.5* dok je Süper Lig, real time Turska liga, natjecatelji igraju sa klubovima iz Turske lige, jedno kolo tjedno te se na cijelom serijalu igra jedna sezona, broj natjecatelja je ograničen a od sljedeće godine uključiti će se više liga na isti sistem.

THE PITCH IS OURS!!!

Molim sve naše natjecatelje, prijatelje, simpatizere da instaliraju DISCORD i pridruže nam se putem poveznice OVDJE kliknuti !

Ukoliko još niste član a to želite postati učlanite se OVDJE !!!

The players are the reason why we are here, and the reason why we do what we do!

©The Twelfth Player