Obavijest natjecateljima eFootball PES2020 VFL

Smatramo da sada s promjenama koje su došle ne možemo rasporediti igrače po rangu, odnosno 1.VFL, 2.VFL, 3.VFL i dalje te na taj način onemogućiti nekom da postane prvak samo zato što je to odlučio „random.org“ izbor.

  • VFL liga sljedeću sezonu će biti raspoređena po divizijama (o broju divizija odlučivat će broj prijavljenih)
  • Prvaka VFL ćemo dobiti u razigravanju nakon sezone
  • U nadolazećoj sezoni boriti ćete se za prvaka no i za što bolju poziciju na kraju sezone.
  • U sezoni nakon ove VFL će dobiti svoju 1.VFL, 2.VFL, 3.VFL i dalje a igrače ćemo rasporediti ovisno o pozicijama koje zauzmu na kraju prvenstva u nadolazećoj sezoni.
  • U tom slučaju prvak će biti najbolje plasirani natjecatelj nakon sezone.
  • U pravilima smo promijenili izbor klubova no činjenica je da je igračima puno zanimljivije biti vezan uz jedan klub, do sada smo to radili ždrijebom redoslijeda biranja, onda bi svaki natjecatelj izabrao svoj klub i do kraja sezone koristio samo izabrani klub. Loše strane su bile što bi neki klubovi znali biti u „lošoj formi“ pa bi pojedinci znali odgađali utakmice dok im se forma ne bi popravila.
  • No u ovoj, ajmo nazvati prijelaznoj sezoni gdje bi pokušali svima omogućiti ravnopravnu borbu za prvaka a i ujedno za mjesto u zasluženoj VFL sljedeće sezone donijeli smo odluku da igrači mogu izabrati bilo koji klub, odnosno ne trebaju biti vezani za jedan klub.

Jedino pravilo po pitanju izbora kluba bilo bi da domaćin bira pravi klub a gost sljedeći, uz zabranu uzimanja istog kluba kao domaćin. Na ovaj način vjerujemo da smo svima dali šansu da se ravnopravno bore za prvaka a i za rang sljedeće sezone gdje će po svojoj kvaliteti pripadati.

U sezoni nakon ove, vratio bi se princip da igrače vežemo uz odgovarajući klub, po principu da 1. VFL ima najbolje klubove, 2.VFL nešto slabije i po istom principu dalje.

 

CREW

 

The players are the reason why we are here, and the reason why we do what we do!

©The Twelfth player