Manager League nastala je nakon niza uspješnih organiziranih sezona FUMA ML. Kako smo već i pisali FUMA ML mod je prihvatio veći broj igrača no sami mod je privukao i veliki broj igrača koji igraju na standard postavkama odnosno assist. Zbog tog razloga odlučili smo se na pokretanje još jedne ML, liga za igrače koji nisu ljubitelji FUMA postavki.

O natjecanju:

U prošlom članku detaljno smo vas upoznali što je FUMA Manager League. U globalu neke veće razlike osim načina na koji se igra (Full manual ili standard/assist) i nema. U ML na imate jednaka sredstva za stvaranje momčadi, na isti način gradite svoju momčad te do izražaja dolaze vaše menadžerske sposobnosti.
No ovaj mod igranja ML (standard ili assist) je prihvaćen i na drugim portalima pa smo usmjerili energiju u razvijanju velikog zajedničkog natjecanja, gdje bi se sastajali ponajbolji igrači ML različitih gaming portala. Natjecanja bi nosila nazive Manager Champions League i Manager Europa League, a okupljala bi do 32 ekipe sa različitih portala iz različitih europskih zemalja koja imaju ML (standard ili assist) natjecanja. Planira se da po 4 prvoplasirane ekipe idu u mCL, a ekipe čiji je završni plasman od 5.-8.mjesta nastupaju u mEL. Oba natjecanja bi se odigravala tokom sezona, a klubovi bi bili dodatno financijski nagrađivani ovisno o plasmanu na natjecanjima. Trenutno se igra prva sezona mCL za tekuću sezonu dok je sve navedeno planirano za nadolazeći serijal.
Za ovaj sistem također, razvijamo novi softver za statistike, igrače, rezultate i prijelazne rokove. Više o ovom natjecanju možete pročitati u MANAGER LEAGUE pravilima.

Pokrenuta je prva sezona mCL u suradnji s BPL i PSML !

MULTI momčad:

Kao što FUMA zajednica ima svoj MULTI tim tako i igrači koji igraju na standard-assist postavkama imaju svoj tim. Razlika je da bi bili dio FUMA EVOLUTION tima morate biti i sudionik FUMA ML ili bar imati doticaja s FUMA igranjem, no da bi postali dio tima GLADIATORS trebate biti sudionik jednog od naših natjecanja (Virtual football league, FUMA Manager League ili Manager League). GLADIATORSI su osnovani 2018. godine i sudjeluju na raznim MULTI 10v10 natjecanjima.

Voditelj natjecanja:

F03041983 (Filip) je krenuo u rad zajedno s porec22 (Febo) te mu bio desna ruka u radu s prošlim sezonama FUMA ML, no pokazivanjem interesa od strane igrača za igranje ML na standard-assist postavkama Filip se odlučuje za pokretanje ML. Uspješno je organizirao četiri sezone te radi na razvijanju i promoviranju ML te povezivanju gamerskih portala u svrhu organiziranja zajedničkih natjecanja, prvenstveno mCL i mEL.

Prijave za naša natjecanja:

Da bi se prijavili na neko od naših natjecanja morati biti aktivan član naše zajednice a to postajete popunjavanjem PRISTUPNICE koji možete pronaći na naslovnoj stranici te klikom na ČLANSTVO. Nakon obrade vaših podataka i upisa u Registar članstva dobiti ćete članski broj s kojim ćete se prijaviti na sva naša natjecanja, na kućnu adresu stići će vam i članska iskaznica. Prijave za sva naša natjecanja su na našoj naslovnoj stranici, rok za prijave je do 10. rujna, 2019. godine.

The players are the reason why we are here, and the reason why we do what we do!

©The Twelfth Player