REPREZENTACIJE NA EURO2020

Dodane su 4 reprezentacije kako bi kompletirali naše enatjecanje EURO2020. Reprezentacija BIH dodana je u skupinu C gdje su Nizozemska, Ukrajina i Austria. U skupinu D dodana je reprezentacija Norveške uz već kvalificiranu Englesku, Hrvatsku i Češku. U skupinu E zajedno s Španjolskom, Švedskom i Poljskom dodali smo Grčku dok smo u skupinu F dodali reprezentaciju Srbije uz već kvalificirane  reprezentacije Francuske, Njemačke i Portugala.

PRVI DIO NATJECANJA – SKUPINE 

Ždrijeb će odrediti u kojoj skupini će igrati koji natjecatelj. U skupini se igra samo jedna utakmica a istu reprezentaciju u skupini ne smijete koristiti dva puta, jasno je da koristite reprezentacije iz one skupine koja vam je dodijeljena.  U 1/8 finala prolaze dvije reprezentacije iz svake skupine koje imaju najviše bodova te četiri najbolje trećeplasirane. U slučaju istog broja bodova i gol razlike, trećeplasirane momčadi će odlučivati u majstorici tko prolazi iz skupine dalje!

 

DRUGI DIO NATJECANJA – KNOCKOUT

Natjecatelji koji su se kvalificirali u 1/8 završnice birati će po jednu reprezentaciju iz skupine u kojoj su igrali te će s njom sudjelovati na način da prvoplasirani u skupini bira prvi reprezentaciju, drugoplasiranu drugi i trećeplasirani ukoliko se kvalificirao kao treći. Nitko od njih ne smije uzeti istu reprezentaciju iz skupine (U 1/8 se ne smije naći ista reprezentacija , a izabrali ste samo one iz vaše skupine određenim redoslijedom).

U 1/8 završnice se igra  “BEST OF 3” na način da u prvoj utakmici koristite izabrane reprezentacije iz vaše skupine a u drugoj utakmici ćete zamijeniti reprezentacije dok će u slučaju majstorice  možete koristiti iste ili po vašem izboru reprezentaciju. U svim utakmicama knockout dijela su uključeni produžeci i jedanaesterci a gol u gostima se ne računa, dakle igrate na pobjedu!

Primjer 1/8 završnice

Natjecatelj 1 (Hrvatska) – Natjecatelj 2 (Austria) 2:1

Natjecatelj 2 (Hrvatska) – Natjecatelj 1 (Austria) 3:0

Majstorica:

Natjecatelj 1 (Hrvatska) – Natjecatelj 2 (Hrvatska) 2:2* (4:5 after 11m)

U ¼ završnice prolazi dakle bolji natjecatelj od 3 utakmice a u ¼ koristi reprezentaciju od dvije s kojima su igrali u 1/8, tj. u našem primjeru prošao je Natjecatelj 2 i on u ¼ završnice može koristiti Hrvatsku ili Austriu, njegov je izbor koja reprezentacija prolazi u sljedeću fazu natjecanja odnosno s kojom će sudjelovati dalje.

Princip ¼ završnice je isti, “BEST OF 3”,  onaj koji bude bolji za ½ završnicu bira od dvije reprezentacije koje su koristili u ¼ završnice, isto tako u ½ završnici.

ZAVRŠNICA

Dakle ovisno o natjecateljima dobiti ćemo dvije reprezentacije s kojima će se igrati finalni dvoboj, dakle natjecatelji biraju tko će ići iz skupine dalje, koga će provući kroz knockout fazu i koje dvije će dogurati do same završnice, naravno da bi izbor bio na vama trebate pobjeđivati !

U finalu se igra na isti princip kao cijelu KNOCKOUT fazu, BEST OF 3 s uključenim produžecima i jedanaestercima.

POSTAVKE ZA UTAKMICE:

MATCH TIME: 10 min

INJURIES: ON

BALL TYPE: ADIDAS UNIFORIA (OFFICIAL EURO2020 BALL)

TIME LIMIT: NORMAL

EXTRA TIME: OFF (GROUP PHASE) – ON (KNOCKOUT PHASE)

PK: OFF (GROUP PHASE) – ON (KNOCKOUT PHASE)

NO. OF. SUBSTITUTIONS: 3 (+1 IN EXTRA TIME)

STADIUM: WEMBLEY STADIUM ili  SAINT PETERSBURG STADIUM

TIME: NIGHT

SEASON: SUMMER/FINE

LENGTH OF GRASS: NORMAL

PITCH CONDITIONS: DRY

Pobjedniku 12TH PLAYER EURO2020 natjecanja poklanjamo cijelogodišnje članstvo u 2021 god. s kojim može sudjelovati u našim natjecanjima te koristiti razne pogodnosti koje članstvo donosi, uz članstvo pobjednik će dobiti i eFootball PES2021 !

Za sve nejasnoće i pitanja možete nam se obratiti na našem DISCORD serveru ! Nakon što instalirate aplikaciju na vaš mobilni ili PC sljedite našu poveznicu putem ovog linka:  https://discord.gg/xHWQu8Z

The players are the reason why we are here, and the reason why we do what we do!

©THE TWELFTH PLAYER